PRESTALA JE DA SPAVA SA MUŽEM I KAŽE DA IM JE TO SPASILO BRAK: Sada je sve MED I MLEKO, a bilo je UŽASNO
Muž i žena, Foto: Tiktok Printscreen/ourlifewithdylanandme

neverovatno

PRESTALA JE DA SPAVA SA MUŽEM I KAŽE DA IM JE TO SPASILO BRAK: Sada je sve MED I MLEKO, a bilo je UŽASNO

Ko bi rekao da ovako male promene mogu da budu tako korisne

Objavljeno:

Mišljenja o ovoj temi su podeljena. Jedni smatraju da je san važan i da parovi ne moraju da spavaju u istom krevetu, dok drugi misle da je važno da parovi imaju svake noći zagrljaj i tu neku vrstu intimnosti.

Jedna udata žena otkrila je da su ona i njen muž prestali da spavaju zajedno i da im je to spaslo brak.

Džes (28) podelila je priču o svom odnosu sa suprugom Dilanom putem video snimka postavljenog na njenom TikTok profilu. Ona je objasnila da ona i njen suprug više ne spavaju u istom krevetu, jer su se zbog toga zamalo razveli, piše "The Sun".

Par ima i dvogodišnjeg sina koji ne može da spava preko noći i često ih drži budnima.

Muž i žena
foto: Tiktok Printscreen/ourlifewithdylanandme

- Nedostatak sna je apsolutno uništio naše poslove, naš svakodnevni život i naše međusobne odnose - rekla je Džes, koja ponekad mora da koristi invalidska kolica i tvrdi da je nedostatak sna uništio i njeno zdravlje.

Još u novembru, par je odlučio da stavi dodatni bračni krevet u dečiju sobu i sada Džes deli sobu sa sinom, a Dilan spava u spavaćoj sobi.

- Od tada naš mališan spava celu noć - kaže Džes.

Ona je dodala da su zbog toga ona i Dilan odmorniji i da je to poboljšalo njihov odnos.

- Više se ne svađamo - rekla je.

Džes je takođe preporučila svim parovima koji imaju slične probleme da pokušaju da spavaju u odvojenim krevetima.

Svakako, uprkos tome što ne deli krevet, Džes kaže da ona i Dilan odvajaju vreme za intimnost, a otkrila je da joj to nedostaje kada spava u sobi svog sina. Ona takođe priznaje da se nada da će uskoro ponovo moći da deli krevet sa svojim mužem.

Muž i žena
foto: Tiktok Printscreen/ourlifewithdylanandme

Džesin video postao je viralan, sakupivši više od 176.000 pregleda na TikToku za samo nekoliko dana. Nakon objavljivanja snimka mnogi su izneli svoja mišljenja o rasporedu spavanja para.

Jedna osoba je napisala: "Ne mogu ovo da zamislim. Čim nam sinovi legnu, idemo i mi da se mazimo".

Druga je dodala: "Ja i moj bivši smo imali odvojene sobe i to je bio odraz naše veoma nesrećne veze, sada želim da se mazim svako veče".

Treća je potom napisala: "Nisam spavala sa svojim partnerom od kada sam bila trudna i njegovo hrkanje me je izluđivalo. Sada oboje bolje spavamo u odvojnim krevetima'.

- San je važan. Kao ljudska bića, stavljamo veliki naglasak na spavanje u istom krevetu kao romantičnu stvar. Zaboravite to, spavajte odvojeno i kvalitetno - to će vam pomoći u zdravlju - napisala je četvrta osoba.

04:47

OD DRAGANE ZAVISI DA LI ĆE SE BRAK SPASITI! Vesna Rivas: Uvek sam bila skeptična prema Toniju, sada neka sluša svoje srce

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.